Posebna ponuda Komiža 2014

Obzirom na dugogodišnju izolovanost Visa, ovo ostrvo uspelo je da ostane oaza mira i netaknute prirode i upravo zbog toga Vis je idealno mesto za letovanje ljudi koji žele miran odmor na malom mediteranskom ostrvu, bez gužve i prevelikog broja turista.

Posebna ponuda Albanija - Saranda 2014

Saranda, glavni grad istoimenog okruga jedno je od najvažnijih i najposećenijih letovališta na albanskoj obali. Izlazi na Jonsko more, a nedaleko od grada je severni deo ostrva Krf. Ime potiče od manastira Agioi Saranda (Četrdeset Svetaca) koji je posvećen četrdesetorici mučenika u Sevasteji.

Subal - podvodna kućišta za foto aparate i kamere

Calypso Group je postao zastupnik za najbolja podvodna kućišta za foto aparate i kamere. Kompanija Subal proizvodi profesionalna podvodna kućišta za Nikon, Canon, Panasonic, Soni, Fuji, kao i svu dodatnu opremu za podvodno snimanje

IUPC Beograd - Ada Ciganlija 16-17.04.2011.

Prvi dio etape IUPC 2011. se održao na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu 16. i 17.04.2011.

Prijava za natjecanje je krenula već u 8:30h u jutro, a na samom natjecanju je sudjelovalo 14 natjecatelja iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, dok su nam drage kolege iz Italije ovaj puta izostali.

Podvodni hokej - Beograd Open 2011

Podvodni hokej

U subotu 16.04.2011. na bazenu Tašmajdan u Beogradu, u organizaciji ronilačkog kluba Calypso, održao se veliki međunarodni turnir u podvodnom hokeju Beograd Open 2011. Od ekipa koje su se prijavile bila je tu uvijek jaka i ovaj puta domaća ekipa Calypsa, Pančevo, Calypso youth, Ljubljana, Calypso novice, Sisak te neizostavna i jaka ekipa Osijeka.

23.10.2010. Subotica

Na Prvenstvu Srbije u plivanju perajama, brzinskom ronjenju i ronjenju na dah ordžanom u Subotici 23.10.2010. ronilački klub Calypso još jednom je potvrdio da mu nema konkurencije na domaćoj sceni.

Sa osvojenih 5 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje osvojili smo prva mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i u ukupnom plasmanu.

Copyright © 2019, Calypso diving club. Developed by Animat studio.